top of page

Upoznajte naš tim!

DSC07084.jpg

Zrinka Štetić Grubišić

vlasnica i voditeljica ZAMisli

magistra psihologije, psihoterapeut pod supervizijom, coach i NLP practitioner

Ja sam prije svega supruga, prijateljica, kći, sestra... što se tiče obrazovanja, magistra sam psihologije. Studij sam završila na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. 

Smatram da je moj poziv pomagati ljudima (koliko god to zvučalo "ofucano"), ali kroz edukacije, radionice, psihoterapijski rad želim pomoći osobi da pronađe svoj put kako bi rasla i razvijala se. 

Kibernetika i sistemska terapija moja je velika ljubav. Trenutno sam psihoterapeut u superviziji. Ima li nešto ljepše nego osobu gledati kroz sveukupni sustav u kojem živi? Kada od osobe oduzmemo sustav u kojem je, gubimo ogroman dio slike. 

Također, certificirani sam individualni, timski i grupni coach te NLP master practitioner. Znanja iz tog područja obogatila su me vještinama i tehnikama koje su konkretne i primjenjive na područje poslovanja, ali naravno i na područje privatnih odnosa i privatnog života.

 

Ono što me pokreće je svakodnevni rad na sebi. Svijet ne mogu mijenjati, ali sebe mogu! Mijenjanjem sebe, mijenjam i svijet oko sebe. Najviše uživam u radu s ljudima te svoj uspjeh uvijek gledam kroz zadovoljstvo klijenata s kojima radim.

 

Osim toga, još nekoliko zabavnih stvari - završila sam XV. gimnaziju (MIOC) i profesionalni sam glazbenik flautist. Tako da su matematika i glazba, osim psihologije, moje velike ljubavi.

DSC07191.jpg
O nama: About Me

Stručne suradnice

DSC07233.jpg
Maria Paluh

magistra psihologije, HR specialist

Maria je psihologinja koja jako cijeni dobru organizaciju – što životnu, što poslovnu. S obzirom na to da na poslu provodimo minimalno 8 sati dnevno te da kvaliteta tih sati utječe na druge aspekte naših života, misija joj je pružiti podršku svima koji žele povećati kvalitetu svog poslovnog, a posljedično i privatnog života.
 
Kako bi ostvarila svoju misiju, nakon magisterija iz psihologije, završila je dodatnu edukacije te stekla naziv NLP practitioner i New Code Leadership Coach. Danas radi kao HR specialist, a također i kao Coach unutar našeg tima. S obzirom na to da ima veliki doticaj s organizacijom, menadžmentom, voditeljima tima i zaposlenicima, Maria je dobar izbor za sljedeće teme: 

-    Osobni rast i razvoj 
-    Kvaliteta poslovnog aspketa života 
-    Emocije, motivacija, stres, komunikacija
-    Soft skills
-    Leadership 
-    Poduzetništvo 
-    Riješavanje konflikta 
-    Profesionalno usmjeravanje 
... i sve ostalo što vam je potrebno za dosezanje uspjeha!

Osim poslovnog dijela, Maria se rekreativno bavi plesom, uvijek ima kofer za novo putovanje te uvijek radi plan koji bez problema mijenja u hodu.

Ana Žulec

magistra psihologije, doktorand na znanstvenom projektu

Ana je osoba koja je uvijek puna pitanja i voli razumjeti kako stvari funkcioniraju te stoga nije čudno što se bavi znanošću.

 

U svom znanstvenom radu bavi se digitalnom tehnologijom i njenim učincima na razvoj djece, no velika ljubav u području psihologije joj je pozitivna psihologija, s naglaskom na dobrobiti i optimizmu.

Prije nego što je postala psiholog, stekla je zvanje profesionalnog plesača klasičnog baleta te svoja znanja prenosi dalje kao plesni pedagog. Uz to, amaterski se bavi glumom i nigdje ne ide bez bicikla!

DSC07252.jpg
obiteljski session (195).jpg
Monika Zelić

magistra edukacije biologije i kemije, logoterapeut pod supervizijom, vodi stranicu LogoMAMA (mama i logoterapija), majka i supruga

Monika je nastavnica koja je uz posao u školi upisala i logoterapiju. Psihologija ju je oduvijek zanimala, kao i društveni odnosi. Uz individualne i partnerske razgovore, vodi i grupe. A osim psihologije voli i glazbu, ples, prirodu i druženja.


Ona je majka tri divne djevojčice i supruga s (uskoro) devet godina bračnog staža. Uvijek je bila vrlo aktivna i društveno angažirana tako da ima različita iskustva vođenja grupa raznih uzrasta i u raznim okruženjima.

 

Kroz odnose u supružništvu, majčinstvu i na poslu je uvidjela koliko je potreban rad s majkama. Primijetila je kako postoji mnogo materijala usmjerenih odgoju djece, ali isto tako i da nedostaje podrške onima koje bi te materijale trebale provesti u djelo - majkama. Stoga je odlučila iskoristiti svoje vještine koje koristi na poslu i osmislila radionice za majke koje je počela i provoditi.

O nama: About Me
DSC06924.jpg

Zamisao je prvi korak promjene!

Ako možeš sebe ZAMisliti da si sretniji - vjerojatno to možeš i biti.

Ako možeš ZAMisliti da imaš bolje odnose, bolji posao, bolju okolinu - vjerojatno to možeš i imati! 

Gotovo sve što možemo ZAMisliti - možemo i ostvariti.

Zato samo ZAMisli najbolju verziju sebe i dopusti nam da ti pomognemo da je ostvariš!

bottom of page