Upoznajte naš tim!

DSC07084.jpg

Zrinka Štetić Grubišić

vlasnica i voditeljica ZAMisli

magistra psihologije, psihoterapeut pod supervizijom, coach i NLP practitioner

Ja sam prije svega supruga, prijateljica, kći, sestra... što se tiče obrazovanja, magistra sam psihologije. Studij sam završila na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. 

Smatram da je moj poziv pomagati ljudima (koliko god to zvučalo "ofucano"), ali kroz edukacije, radionice, psihoterapijski rad želim pomoći osobi da pronađe svoj put kako bi rasla i razvijala se. 

Kibernetika i sistemska terapija moja je velika ljubav. Trenutno sam psihoterapeut u superviziji. Ima li nešto ljepše nego osobu gledati kroz sveukupni sustav u kojem živi? Kada od osobe oduzmemo sustav u kojem je, gubimo ogroman dio slike. 

Također, certificirani sam individualni, timski i grupni coach te NLP master practitioner. Znanja iz tog područja obogatila su me vještinama i tehnikama koje su konkretne i primjenjive na područje poslovanja, ali naravno i na područje privatnih odnosa i privatnog života.

 

Ono što me pokreće je svakodnevni rad na sebi. Svijet ne mogu mijenjati, ali sebe mogu! Mijenjanjem sebe, mijenjam i svijet oko sebe. Najviše uživam u radu s ljudima te svoj uspjeh uvijek gledam kroz zadovoljstvo klijenata s kojima radim.

 

Osim toga, još nekoliko zabavnih stvari - završila sam XV. gimnaziju (MIOC) i profesionalni sam glazbenik flautist. Tako da su matematika i glazba, osim psihologije, moje velike ljubavi.

DSC07191.jpg
 

Stručne suradnice

DSC07233.jpg
Maria Paluh

magistra psihologije, HR specialist

Maria je organizacijski psiholog. Osim što i inače voli organiziranost, zaljubljena je u rast i razvoj organizacije koju čine i nose pojedinci. Imajući na umu da većinu svoga života ljudi provedu upravo na poslu, svoju želju za boljitkom društva pokušava ispuniti na ovom području.

Primarno se bavi područjem selekcije, regrutacije i learning & development programima.


U skladu s činjenicom da je više puta nagrađivana kao student, uvijek planira neke dodatne edukacije, a u slobodno vrijeme se bavi plesom, statiranjem, razmišljanjem o životu i šire te organiziranjem dobrih zabava!

Ana Žulec

magistra psihologije, doktorand na znanstvenom projektu

Ana je osoba koja je uvijek puna pitanja i voli razumjeti kako stvari funkcioniraju te stoga nije čudno što se bavi znanošću.

 

U svom znanstvenom radu bavi se digitalnom tehnologijom i njenim učincima na razvoj djece, no velika ljubav u području psihologije joj je pozitivna psihologija, s naglaskom na dobrobiti i optimizmu.

Prije nego što je postala psiholog, stekla je zvanje profesionalnog plesača klasičnog baleta te svoja znanja prenosi dalje kao plesni pedagog. Uz to, amaterski se bavi glumom i nigdje ne ide bez bicikla!

DSC07252.jpg
DSC06924.jpg

Zamisao je prvi korak promjene!

Ako možeš sebe ZAMisliti da si sretniji - vjerojatno to možeš i biti.

Ako možeš ZAMisliti da imaš bolje odnose, bolji posao, bolju okolinu - vjerojatno to možeš i imati! 

Gotovo sve što možemo ZAMisliti - možemo i ostvariti.

Zato samo ZAMisli najbolju verziju sebe i dopusti nam da ti pomognemo da je ostvariš!