top of page

​Grupne radionice za majke

obiteljski session (305).jpg

Koliko traje?

Jedna radionica obično traje 90-120 minuta. Do sada su se održavale subotama prijepodne kada su mnogi očevi slobodni ili netko drugi može pričuvati djecu, pa majke mogu mirno doći. Održavali smo set od pet radionica u nizu, što je pet subota kako bi se majke mogle opustiti, povezati i osjetiti međusobnu podršku.


Online radionice su predviđene u večernjem terminu, kada djeca legnu ili za mame koje su kod kuće prijepodne, dok su djeca u vrtiću/školi.

Kako obično izgleda?

Kada dođemo napravimo si kavu ili čaj, ugodno se smjestimo i u opuštenoj atmosferi radimo. Vođenim temama i aktivnostima se upoznajemo s osnovnim temama logoterapije, ali i metodama koje možemo primijeniti na svoj život. Odgovaramo na pitanja za promišljanje i dijelimo s drugima koliko smo spremne otvoriti se. A često baš primjeri drugih znaju i u nama probuditi neke nove uvide ili osjećaj podrške i bliskosti.

 

Do sada smo ih održavale uživo jer je dinamika rada i toplina komunikacije drugačija nego online. Ali s obzirom da postoji interes, plan je održati ih i tim putem.

Kome je potrebna takva usluga?

Svim majkama. Neovisno o osobnom radu na sebi i s terapeutom, ovo je nešto što ga dopunjuje. Pa čak i ako poznajete neke logoterapijske pojmove, način na koji ih primjenjujemo na svoj život je drugačiji.

 

A majka dobiva:

…malo vremena za sebe.
…podršku u svojim teškoćama.
…rad na sebi.
…elan za svakodnevne borbe.
…alat za svakodnevne situacije.
…mir za popiti kavu/čaj bez prekidanja.

Kada?
Niz od pet radionica održat će se pet tjedana za redom:

a) uživo subotama od 10 -11.30 sati u Zagrebu.
b) online radnim danom ujutro ili navečer na platformi Zoom.

Kotizacija?
65 eura za svih pet radionica!

bottom of page